Anasayfa
DENİZ BAYKAL'DAN ÇAN ADD BAŞKANI BÜLENT ÖZ ' E TEŞEKKÜR..! PDF Yazdır e-Posta
Cuma, 25 Eylül 2009 22:39

 

 

9 Eylül'de 86. kuruluş yıldönümünü kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi, Çan'da hiç bir etkinlik yapmazken, bu yıldönümünü basın açıklamasıyla kutlayan Çan ADD başkanı Bülent ÖZ'e CHP genel Başkanı Deniz BAYKAL'dan teşekkür mektubu geldi.
"Çanlıdostlar"ı takip edenler hatırlayacaktır. 9 Eylül'deki Siyaset haberlerinde "CHP'nin 86.kuruluş yıldönümünde Anıtkabir'de izdiham yaşanırken ilçemiz Çan'da tam bir sessizlik hüküm sürüyor. CHP Çan İlçe başkanlığı tarafından kuruluş yıldönümüyle ilgili hiçbir etkinlik, Atatürk büstüne bir çelenk yada bir basın açıklaması yapılmazken 2007 Genel Seçimlerinde CHP’den Çanakkale Milletvekili adayı olan Bülent Öz’den kuruluş günü ile ilgili bir basın açıklaması geldi." diye size haberi duyurmuştuk.

Bu habere Çan CHP ilçe teşkilatı duyarsız kalmış ama Ankara sesimizi duymuş gözüküyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz BAYKAL, bu haberimiz sonucunda Çan ADD başkanı Bülent ÖZ'e bir teşekkür mektubu yazarak,"Cumhuriyet Halk partisinin 86. kuruluş yılında gösterdiğiniz yakın ilgiye teşekkür ederim."dedi.

 

www.canlidostlar.com

Son Güncelleme: Cuma, 25 Eylül 2009 22:45
 

Yorum ekle