Anasayfa
ADD ÇAN ŞUBESİ’NDEN BURS, BAĞLAMA KURSU VE TİYATRO ÇALIŞMALARI PDF Yazdır e-Posta
Perşembe, 08 Ekim 2009 23:10


“Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı yüce bir sosyal toplum halinde yaşatır veya bir milleti esaret ve sefalete terk eder”.

M. Kemal ATATÜRK

Atatürkçü Düşünce Derneği Çan Şubesi olarak, Atatürk'ün eğitime verdiği önemin bilinci ile eğitime yapılan yatırımın dolayısıyla öğrencilerimize verilecek desteğin önemli olacağı inancını taşımaktayız.

KURSLAR :

Eski Tiyatro çalışmasından bir görüntü...

 

1. Bağlama kursu
2. Tiyatro Çalışmaları

KURSLARA BAŞVURULAR


Bağlama Kursu için ayrıntılı bilgi : 0 536 950 1948 Özgür CELEP

Tiyatro çalışmaları için ayrıntılı bilgi : 0 535 508 3748 Murat CANDEMİR

 

Eski Bağlama Kursundan bir görüntü...

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ÇAN ŞUBESİ’NDEN
ÖĞRENCİLERE BURS


BURSLAR :


İlköğretim, Ortaöğretim, Yüksek okulda öğrenim gören öğrencilerden başarılı olduğunu ve bursa gereksinimi olduğunu belgelerle kanıtlayan ve ayrıca davranışlarıyla Atatürk İlke ve Devrimlerine ters düşmeyen öğrencilere verilmektedir.

BURSLARA BAŞVURULAR

Başvurular Ekim ayı süresi içersinde yapılacaktır. Öğrenciler başvuru formlarını bizzat kendileri almak ve teslim etmek zorundalar. Formların alınması ve teslimi sırasında hiçbir şekilde aracı kabul edilmeyecektir. Hiç kimsenin, burs sağlanması konusunda tavsiyesi kabul edilmediği gibi, bu gibi tavsiyeler değerlendirmede öğrencinin aleyhine sonuç verecektir.
Öğrenciler, başvuru formlarıyla beraber, Muhtarlıklardan alacakları ikametgah belgelerini, nüfus cüzdan fotokopilerini, öğrenci kimlik fotokopilerini getirecektir.

DEĞERLENDİRME

Başvurular tamamlandıktan sonra, Yönetim Kurulumuzca oluşturulacak "Burs değerlendirme Komisyonu" başvuruları değerlendirecektir.
Değerlendirme; başvuru formları ve istenen belgeler incelenerek yapılmakta. Ayrıca komisyonca tüm başvurular yörelerinde, mahallelerinde araştırılmakta, öğrencilerin gösterdiği referans kişilerle görüşülmekte tüm bu araştırmalardan sonra her öğrencinin durumu görüşülerek tek tek oylamayla karar verilecektir..

BURS ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER

Burs almaya hak kazanan öğrenciler, öğrenci istemediği takdirde hiç bir şekilde ilanla veya basın yayın aracıyla duyurulmamakta, bizzat öğrencilerin şahsen veya telefonla müracaatlarında söylenmektedir.

Burs almaya hak kazanan öğrenciler, banka ATM hesabı açtırmak zorundadırlar.Burslu öğrenciler ayrıca ikinci dönemin başında yani mart ayında öğrenci belgelerini yenilemekte ve buna ilaveten okullarında başarılı olduklarını getirecekleri karne ile kanıtlamaktadırlar.

BURSLARIN MİKTARI

2009-2010 Öğretim yılı için, 3 Ortaöğretim öğrencisine, 3 İlköğretim öğrencisine 3 de Yüksek okul öğrencilerine verilecektir. Öğrencilerimize burs vermek için destek geldiği takdirde bu sayılar arttırılacaktır.

a) Yüksek okul öğrencilerine 60

b) Ortaöğretim Öğrencilerine 50 TL,

c) İlk öğretim öğrencilere 40 TL aylık olarak tespit edilmiştir.

Burslar öğrencilerin açtırdıkları banka ATM hesaplarına yatırılmakta böylece okudukları yerde öğrencilerin burslarını alabilmeleri sağlanmaktadır. İlk burs 15 Kasım tarihinde yatırılmakta ve her ayın 15'inde öğrencilerin hesaplarında olacak şekilde 7 ay süreyle ödenmektedir. (Mayıs ayı son ödemenin yapıldığı aydır.)
Eğitim Bursları bir yıllıktır. Burs alan öğrenciler takip eden yılda tekrar burs alabilmek için yeniden başvuruda bulunmak ve değerlendirmeye girmek zorundadır.

BURSLARIN FİNANSMANI

Bursların finansmanı, Yönetim Kurulumuz, üyelerimiz, İşadamlarımız ve Hayırsever vatandaşlar tarafından sağlanmaktadır.

SİZDE BİR ÖĞRENCİ DE SİZ OKUTMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

ADD ÇAN ŞUBESİNİN EĞİTİM BURSUNA KATILARAK, BAŞARILI VE İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM HARCAMALARINA KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ HAYDİ !
GELECEĞİ BİRLİKTE OLUŞTURALIM
YARININ TÜRKİYE'SİNİ YÖNETECEK GENÇLİĞİN YETİŞMESİNE KATKIDA BULUNUN!


BAĞIŞ MAKBUZU KARŞILIĞI
BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eğitimin yurt kalkınmasında ve çağdaşlaşmadaki önemine inanmış, burslarımızın finansmanına maddi gücü oranında, katkıda bulunan tüm vatandaşlarımızı, bu yüce davranışları için gönülden teşekkür ediyoruz.



BAŞVURU FORMLARINIZI :
BİLGİ İÇİN : 532 265 6773 – 532 547 1907


ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ
ÇAN ŞUBESİ YÖNETİM KURULU

Son Güncelleme: Perşembe, 08 Ekim 2009 23:43
 

Yorum ekle